26 Temmuz 2017 Çarşamba 18:04
Mükelleflere Vergi Yapılandırma Uyarısı Geldi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında vergi affından faydalanarak yapılandırmada bulunan vatandaşların taksitlerini ödemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Muş Belediyesi, vergi affından faydalanan vatandaşların birinci ve üçüncü taksitlerinin son ödeme tarihlerinin 31 Temmuz Pazartesi olduğunu duyurdu.

7020 sayılı kanun kapsamındaki su, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarının yeniden yapılandırıldığını belirten Belediye Başkanı Feyat Asya, taksitlerin düzenli bir şekilde ödenmesi için vatandaşları uyardı.

Başkan Asya ayrıca, 6736 sayılı kanundan faydalanan vatandaşların üçüncü taksitleri, 7020 sayılı kanundan faydalanan vatandaşların da birinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 31 Temmuz olduğuna dikkat çekti.


 

Son Güncelleme: 26.07.2017 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.