17 Nisan 2015 Cuma 19:51
Muradiye'de 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliği

VAN - Muradiye ilçesinde Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Muradiye Müftüsü Selim Duman, kurum amirlerine, esnafa ve vatandaşlara gül verdi.

Cuma namazından sonra Muradiye İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okunarak, ilahiler seslendirildi.

Programda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Dışişleri Yüksek Kurul Uzmanı Nevzat Sabri Akın, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine değinerek, İslam dünyasında Müslümanların gruplaşarak savaştığını ve birbirlerine zarar verdiğini söyledi.

Müslümanların kardeş olduklarını ve birbirlerine zarar vermemesi gerektiğini ifade eden Akın, "Peygamberimiz, toplum içindeki batıl dinleri tasvip etmemiş. Peygamberimizin bizlere emanet olarak bıraktığı Kur'an ve sünnetlerine sımsıkı sarılarak Müslümanlığı yaşamalıyız. Müslümanın yaşantısı, peygamberimizin yaşantısı gibi olmalıdır. İnsanlar komşu haklarına da riayet etmeli ve komşular birbirilerinden rahatsız olmamalıdır" dedi.

Program, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesinin ardından sona erdi.

Programa, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Muradiye'de

Muradiye'de

Muradiye'de

Muradiye'de

Muradiye'de

Son Güncelleme: 17.04.2015 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.