14 Ağustos 2016 Pazar 14:50
Muradiye'de Yaşlılara Yardım Eli

AK Parti Muradiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, "AK Gençler Yaşlılarla El Ele Projesi" kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını çözüyor.

İlçede mahalleleri gezerek yaşlı ve yatalak olan vatandaşlara ihtiyaçlarına göre çeşitli yardımlarda bulunan AK Parti Muradiye İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Babacan Mahallesi'nde Faruk Gencer, Balaklı Mahallesi'nde Şakir Coşan ve Ünseli Mahallesi'nde Süleyman İnci'yi evlerinde ziyaret etti.

Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşlı, yatağa bağımlı, engelli, kanser ya da kas hastalıkları gibi kronik rahatsızlığı olanlara yönelik yardımlarda bulunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Maddi, manevi her gün bin bir zorlukla mücadele ediyorlar. Üstelik bu hastalar arasında hastanede kalacak, bakım hizmeti alamayanlar da var. Hatta kendisine bakacak bir yakını bulunmayanlar da. Biz AK Gençlik ekibi olarak köylere yaptığımız ziyaretler sonucunda tespit ettiğimiz böyle hastalara ihtiyaçları olan yatak gibi malzemeleri temin ediyor, kendilerine ulaştırıyoruz. Hasta ne kadar mutluysa ekip de o kadar mutlu."

-muradiyede-yaslilara-yardim-eli.jpg-muradiyede-yaslilara-yardim-eli-001.jpg-muradiyede-yaslilara-yardim-eli-002.jpg-muradiyede-yaslilara-yardim-eli-003.jpg-muradiyede-yaslilara-yardim-eli-004.jpg-muradiyede-yaslilara-yardim-eli-005.jpg-muradiyede-yaslilara-yardim-eli-006.jpg-muradiyede-yaslilara-yardim-eli-007.jpg

Son Güncelleme: 14.08.2016 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.