25 Şubat 2016 Perşembe 16:58
Muradiye'de Yeni Hastane Hizmete Başladı

- Muradiye ilçesinde beş yıl önce yapımına başlanan hastanenin ek hizmet binası, hastalara hizmet vermeye başladı.

İlçedeki 61 yataklı hastanenin ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle yapılan 50 yataklı yeni ek hizmet binası, eksikliklerine rağmen hizmet vermeye başladı.

Hastanede diş hariç tüm polikliniklerin yeni hastanede başladığını belirten Başhekim Dr. Barış Karasu, yıllardır vatandaşa ait binada hizmet verdiklerini hatırlatarak, ilk olarak orayı boşalttıklarını ifade etti.

Birkaç aydır prefabrikeler idare binası olarak kullandıklarını belirten Karasu, "Şimdi ise eksikliklere rağmen yeni ek binamızda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Taşındığımız ve şimdilik poliklinik hizmeti vermeye başladığımız binamızın da eksikliklerini tamamlayarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Eski hastanemiz tescilli 61 yataklı, yeni hastanemizi kullanarak bunun yatak sayısını 25-30 düşüreceğiz. Yeni hastanemiz 50 yataklı, 23 odamız çift kişilik, 4 odamız tek kişilik ve en önemlisi bu yeni binamızdaki tüm odalarımızda tuvalet ve duş mevcuttur" diye konuştu.

Karasu, genel cerrah, ortopedi, KBB, göz, 2 dahiliye, çocuk, anestezi, diş ve yeni atanan kadın doğum uzmanıyla birlikte hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Muradiye'de Yeni Hastane Hizmete Başladı

Muradiye'de Yeni Hastane Hizmete Başladı

Muradiye'de Yeni Hastane Hizmete Başladı

Muradiye'de Yeni Hastane Hizmete Başladı

Son Güncelleme: 25.02.2016 20:09
Anahtar Kelimeler:
VanHastaneMuradiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.