09 Aralık 2016 Cuma 10:35
Muş Valisi Yavuz'un Veda Yemeği

Muş Valisi Seddar Yavuz tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlar onuruna veda yemeği verdi.

Muş Polis Evi'ndeki yemekte konuşan Vali Yavuz, mülki idare amirleri olarak görevlerini her şeyin üstünde tuttuklarını söyledi.

Yavuz, "Ömrümüzü vakfettiğimiz, vatana ve millete sunduğumuz bu hizmet doğası gereği güzel ülkemizin her bir yerinde çalışmamızı gerektiriyor. Yurdumuzun neresi olursa olsun çalışmaktan, milletimize hizmet etmekten kıvanç duyarız. Ben 28 yıllık görev sürem boyunca, tüm gayretimle vatanıma milletime hayırlı işler yapmak üzere çalıştım. Siz değerli meslektaşlarımla da Muş’ta birlikte çalıştığımız 16 aylık süre zarfında iyi işler yaptık." dedi.

Mülki idare amirliğinin 24 saat özveri ile çalışmasını gerektiren bir meslek olduğunu ifade eden Yavuz, "Umuyorum ki ilimizden iyi tecrübelerle, güzel intibalarla ayrılıyorsunuz. İnşallah yeni görev yerlerinizde de burada olduğu gibi başarılı çalışmalara imza atarsınız. Gittiğiniz her yer kutsal vatan toprağı, hizmet edeceğiniz kişiler de aziz Türk Milletidir. Vatandaşımızla irtibatınızı iyi kurmak, iyi bir iletişim içinde olmak durumundasınız, görevinizde en iyi olmanın gayretini gösteriniz. Yeni görevinizde siz kıymetli meslektaşlarıma üstün başarılar diliyor, sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum." diye konuştu.

Yavuz konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Ercan Öter, Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin'e teşekkür plaketi verdi.

Yemeğe, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez, Vali Yardımcısı Ali Sakar, Korkut Kaymakamı Abdulgani Mağ, Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş katıldı.

Son Güncelleme: 09.12.2016 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.