19 Haziran 2017 Pazartesi 23:43
Müsiad Erzincan'da İftar Verdi

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Erzincan'da iftar programı düzenledi.

Kentteki bir otelin restoranında düzenlenen iftar programında konuşan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kerim Altıntaş, MÜSİAD’ın 3 Haziran’da Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdiklerini belirterek Abdurahman Kaan başkanlığında göreve geldiğini hatırlattı.

MÜSİAD’ın sadece bir iş adamları derneğinden ibaret olmadığını ifade eden Altıntaş, şöyle konuştu:

"MÜSİAD bir medeniyet davasıdır. MÜSİAD değerlerini, medeniyetini, derdini, davasını, hayatın her alanında anlatabilme çabasındadır. Bu yeni süreçte MÜSİAD olarak toplumsal hayatta ve iş dünyasında yüksek ahlak ve yüksek teknolojik önceliği ile büyük Türkiye için her türlü çabayı göstermeye devam edecektir. Bir STK'nın en önemli varlık nedenlerinden birisi içinde yaşadığı toplumun şartlarını iyileştirmektir. Hamdolsun ki MÜSİAD olarak her zaman bu amaca bağlı kaldık. Sadece para kazanma gayesiyle hareket etmedik. Ülkemize daha fazla nasıl değer katabiliriz veya milletimize daha fazla nasıl faydalı olabiliriz gibi soruların cevaplarını aradık. Bu gaye için bir araya geldik ve MÜSİAD ailesi içerisinde yerimizi aldık."

Erzincan Valisi Ali Arslantaş da Erzincan'ın her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek, Başbakan Binali Yıldırım'ın bu anlamda kente büyük desteklerinin olduğunu dile getirdi.

Programa, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Murta Yurt ile çok sayıda iş adamının katıldığı program, katılımcılara plaket verilmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 19.06.2017 23:44
Anahtar Kelimeler:
ErzincanIftarMÜSİAD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.