02 Ağustos 2016 Salı 11:33
Muş'ta 2 Polis Tutuklandı

 Muş'ta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 polis memurundan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Muş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan aralarında 3'üncü ve 4'üncü sınıf emniyet müdürleri, emniyet amirleri, başkomiser, komiser ve polis memurlarının da bulunduğu 11 kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan 2'si, "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı, 9'u tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada Muş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, soruşturma kapsamında aranan 4 emniyet mensubundan birini kent merkezinde, birini ise Yalova'da gözaltına aldığı, diğer iki kişinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Soruşturma kapsamında Muş merkez ve ilçelerinde görev yapan 36 polis memuru gözaltına alınmış, bu kişilerden 7'si tutuklanmış, 18'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Son Güncelleme: 12.11.2016 19:57
Anahtar Kelimeler:
FETÖMuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.