19 Mayıs 2017 Cuma 15:26
Muş'ta Asayiş Uygulaması

 Muş'ta farklı tarihlerde yapılan yol ve asayiş uygulamalarında gözaltına alınan 19 kişiden 2'si tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-18 Mayıs'ta yapılan yol ve asayiş uygulamalarında, 85 bin 713 araç ve 13 bin 467 kişinin kontrol edildiği, hakkında arama kararı bulunan 19 şüphelinin de yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Şüphelilerden 2'sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı kaydedilen açıklamada, 2 kişinin üzerinde ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 107 fişek ile 5 gram uyuşturucunun ele geçirildiği bildirildi.

Öte yandan, 17 Mayıs'ta ülke genelinde yapılan "Huzurlu Sokaklar Uygulaması" kapsamında 290 kişinin genel bilgi tarama sorgusunun yapıldığı aktarılan açıklamada, ayrıca dilencilik yaptığı tespit edilen 19 kişiye Kabahatler Kanununun ilgili maddesi gereğince bin 199 lira idari para cezası kesildiği ve dilencilikten elde ettikleri 106 liranın zabıta ekiplerine teslim edildiği ifade edildi.

Son Güncelleme: 19.05.2017 15:18
Anahtar Kelimeler:
MuşAsayiş Uygulaması
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.