10 Ocak 2017 Salı 12:38
Muş'ta, Damar Tıkanıklığı Ameliyatı Yapıldı

Muş'ta damak tıkanıklığı ameliyatı gerçekleştirildi.

4 yıl önce tıkanan ayak atar damarının yerine takılan yapay damarı da tıkanan Şeyhmus Bilecen, Muş Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Kalp ve Damar Cerrahisi Operatörü Dr. Ertuğrul Ertuğrul tarafından gerçekleştirilen ameliyatta, hastanın ayağına takılan yapay damar yerine ana damarı açıldı.

Daha önce kalp damar cerrahisi açısından kentte bir ilke imza attıklarını belirten Ertuğrul, "Eğer bu ameliyat yapılmasaydı hastanın daha sonraki günlerde ayağı kangrene gidebilirdi ve daha ilerisinde de bacağı kaybetme durumumuz vardı. Yapılan işlemle şu an için ayak ucuna kadar kan gidiyor ve hastanın bacağı kurtuldu. Daha sonraki dönemde de hasta hayatına kaldığı yerden devam edecek." ifadelerini kullandı.

Daha önce bu tür hastaların şehir dışına sevk edildiğini belirten Operatör Dr. Ertuğrul, kullanılan cihazların kalitesi sayesinde Muş'ta da bu işlemlerin başarılı bir şekilde gerçekleştirebildiğini söyledi.

Ameliyat olan Şeyhmus Bilecen de başarılı ameliyat ile sağlığına kavuşmasını sağlayan hastane doktorları ve yöneticilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 10.01.2017 12:38
Anahtar Kelimeler:
MuşAmeliyatHasta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.