29 Temmuz 2016 Cuma 17:43
Muş'ta 'Diriliş Gençlik Derneği' Açıldı

Muş'ta, "Diriliş Gençlik Derneği" tekbirler eşliğinde açıldı.

İstasyon caddesinde bulunan dernek binasının açılışında konuşan Diriliş Gençlik Derneği Genel Başkanı Berivan Algın, hain darbe girişimine karşı dik duracaklarını ve safları daha sıklaştıracaklarını belirtti.

Hep birlikte iri ve diri olmak gerektiğini vurgulayan Algın, şunları söyledi:

"Demokrasi nöbetimize aralıksız devam edeceğiz. Çünkü başka Türkiye yok. Atalarımız Söğüt'te, İstanbul'da, Malazgirt'te Mohaç'ta Çanakkale'de, Balkanlar'da ve Kurtuluş Savaşı'nda büyük destanlar yazdı. Büyük başarılara imza attılar. Bu vatan için canlarını verdiler.15 Temmuz zaferi de en az bu zaferler kadar büyük bir zafer, en az bu destanlar kadar kutlu bir destandır. Gün iradeye sahip çıkma, gün birlik günüdür. Eğer halkın iradesine yapılan hain ve kalleş baldırı başarıyla gerçekleşseydi, Türkiye bugün karanlık bir dikta ülkesi olacaktı. Darbeyi bu aziz millet önledi."

Muş Şube Başkanı Cengiz Turut ise derneğin Türkiye'nin hemen hemen her ilinde şubesi bulunduğunu belirterek, "Bu günden itibaren Muş'ta da aktif olarak çalışmalar yapacaktır. Derneğimizin ana amacı ahlaklı, dürüst ilkeli, yeni nesiller, haksızlıkla ve zulümle mücadele edene, vatan ve din sevgisiyle karılmış örnek bir Türkiye gençliği yetiştirmektir." diye konuştu.

Derneğin açılışına AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Muş Eski Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, çok sayıda davetliler katıldı.

musta-dirilis-genclik-dernegi-acildi.jpgmusta-dirilis-genclik-dernegi-acildi-001.jpg

Son Güncelleme: 12.11.2016 19:57
Anahtar Kelimeler:
MuşDernek Açılışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.