22 Temmuz 2017 Cumartesi 18:05
Muş'ta Hırsızlık Olayı Yaşandı

 Muş'ta farklı tarihlerde hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 kişiden biri tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri tarafından hırsızlık yaptığı tespit edilen kişilere yönelik çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dere Mahallesi'nde park halindeki aracın sunroof'undan girmek suretiyle meydana gelen hırsızlık olayında, müştekiye ait el çantası içerisinde 1 adet 9 mm çapında Canik, 55 marka silah ile silaha ait bir şarjör, 14 fişek ve 2 taşlı yüzüğü çalan yaşı küçük 2 kişi ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmıştır. Kişilerin birinin ikametinde yapılan aramada bahse konu silah, şarjörü ve 7 fişek ile 2 taşlı yüzük ele geçirilerek sahibine teslim edilmiştir.

Ayrıca, Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir ikametin açık penceresinden hırsızlık amacıyla giren ve ikamet sahibinin uyanması ile kaçan ve eşgal bilgileri tespit edilen bir zanlı kovalamaca sonucu suç üstü yakalanmış ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır."

Açıklamada, kentte her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelenin sürdürüleceğine de vurgu yapıldı.

Son Güncelleme: 22.07.2017 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.