02 Ağustos 2016 Salı 12:13
Muş'ta Kan Bağışı Kampanyası

 Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek amacıyla demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar, alanda Kızılay'ın kurduğu kan bağışı çadırına yoğun ilgi gösteriyor.

Muş Valiliği önünde kurulan çadırda kan bağışında bulunan vatandaşlar, daha sonra demokrasi nöbetine yeniden katılıyor.

Kızılay Kan Bağış Merkezinde görevli Ahmet Kotan, Muşlu vatandaşların kan bağış çadırına yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Kotan, düzenli olarak 3 ayda bir kan vermek isteyen vatandaşların da kendilerine müracaat ettiğini belirterek, "Özellikle darbe girişiminden sonra yaralılar için çok sayıda kan veren vatandaşımız var. Muş halkı kan bağış çadırını beklediğimizden daha fazla ilgi gösteriyor." diye konuştu.

Kan bağışında bulunan Elif Tekendor, "FETÖ'nün darbe girişimi esnasında yaralanan ve hastanelerde halen tedavi gören kardeşlerimiz için kan bağışında bulunuyorum. Benim kan vermek amacım budur. Mutlaka kan ihtiyacına olan var. Tüm insanların bu konuya hassasiyet göstermelerini ümit ediyorum. Kan bağışında bulunmak vatandaş olarak bizim görevimizdir. Vatan için birileri kan bağışı yapar, birileri canını feda eder." ifadelerini kullandı.









 

Son Güncelleme: 12.11.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.