14 Temmuz 2017 Cuma 20:18
Muş'ta Merkezi Terör Operasyonu

 Muş merkez, Bulanık, Malazgirt ve Varto ilçeleri ile İstanbul'da terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 kişiden 6'sının tutuklandığı bildirildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışmalarda, terör örgütü adına kuryelik ve iş birlikçilik yapan, sözde "köy komisyonları"nda faaliyet yürüten, örgüte yardım ve yataklık yapan, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası ve devlet büyüklerine hakaret ettikleri tespit edilen 16 kişiye yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Muş merkez, Bulanık, Malazgirt ve Varto ilçeleri ile İstanbul'da düzenlenen operasyonda 16 zanlının yakalandığı aktarılan açıklamada, adli mercilere sevk edilen bu kişilerden 6'sının adli kontrol şartıyla, 4 kişinin savcılıkça serbest bırakıldığı, 6 zanlının ise tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, kentte her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelenin kesintisiz sürdürüleceği vurgulandı.

Son Güncelleme: 14.07.2017 20:20
Anahtar Kelimeler:
MuşTerör Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.