01 Mart 2017 Çarşamba 15:28
Muş'ta Tiyatro Yarışması Yapıldı

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve gençlik merkezleri arasında yapılan "Hayallerini Sahneye Taşı" Tiyatro Yarışması Muş'ta yapıldı.

Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya 5 grup katıldı. 3 jüri gözetiminde yapılan yarışmada 5 grup farklı alanlarda oyunlarını sahneledi. İzleyenlerin büyük bir beğeniyle izlediği tiyatro yarışmasında, 15 Temmuz darbe girişimini konu edinen Grup Biz, "Yeniden Doğuş" adlı oyunu ile 86 puanla il birincisi oldu.

Tiyatro yarışmasına katılan grupları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hamdullah Kardaş, il birinci ekibin Muş'u temsil edeceğini belirtti.

Kardaş, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği etkinlikte ilimizde toplamda 5 ekibimiz yarıştı. Burada birinci olana ekibimiz Malatya'da yapılacak yarışmada ilimizi temsil edecek." ifadelerini kullandı.

Sahneledikleri tiyatro oyununda 15 Temmuz darbe girişimini konu aldıklarını dile getiren Grup Biz'in yönetmeni Bora Gündoğdu ise birbirinden hoşlanmayan farklı dillerden ve bölgelerden kişilerin darbe karşısında nasıl bir olduklarını sahneye taşıdıklarını ve il birincisi olduklarını belirtti.

Son Güncelleme: 01.03.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.