28 Temmuz 2017 Cuma 20:51
Muş'ta Uyuşturucu Operasyonu

Muş'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 11 kök Hint keneviri ve 11 gram kubar esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde satanlara yönelik çalışama yürütüldüğü ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Malazgirt Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, bir kişiye ait ikametin yakınında 11 kök Hint keneviri olduğu tespit edilen bitkiler bulunmuş ve kişi hakkında '2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet' suçundan işlem yapılmıştır. Ayrıca eski devlet hastanesi civarında bulunan 7 kişinin üzerinden 5 ayrı kağıda sarılı toplam 10 gram kubar esrar maddesi, Dere Mahallesi civarında 2 kişide 1 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş ve kişiler hakkında 'Kullanmak i̇çin uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek ve bulundurmak' suçundan işlem yapılmıştır. İşlem yapılan kişilerin ifadeleri alındıktan sonra salıverilmiştir."

Açıklamada, kentte her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelenin sürdürüleceği vurgulandı.

Son Güncelleme: 28.07.2017 20:51
Anahtar Kelimeler:
MuşUyuşturucu Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.