01 Ağustos 2016 Pazartesi 11:38
Muş'ta Yol Çalışmaları

 Muş'un Sungu beldesinde başlatılan yol çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, Hürriyet Mahallesi'nde 5 bin 500 metrekarelik yolda sürdürülen asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi.

Belde Belediye Başkanı Bedrettin Çetin, yaptığı açıklamada, yollardaki çalışmaların tamamlanmasıyla, mahalle sakinlerinin büyük sıkıntıdan kurtulacağını ifade ederek, çalışmaların yaz boyunca devam edeceğini söyledi.

Mahallelerde 10 bin metrekarelik yollarda parke taşı döşeme çalışması yürüttüklerini belirten Çetin, "Belediyemizin imkanları sınırlı olduğundan dolayı yollarımızı yapamadık. Bu yıl Hürriyet Mahallesi'nde 5 bin 500 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki yolda asfalt çalışması yapıyoruz. Diğer sokaklarda ise yaklaşık 4 bin metrekarede parke taşı döşemesine başladık. Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak halkımıza güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz." dedi.

Çetin, şöyle devam etti:

"Belediyemizin imkanları çok kısıtlı olmasına rağmen, vatandaşımıza başta yol, su ve altyapı çalışmaları olmak üzere hizmet vermeye çalışıyoruz. Beldemiz yaklaşık 7 bin nüfusu ile Muş'un en büyük beldesidir. Sadece Hürriyet Mahallesi'nde 3 bin insanımız yaşıyor. Yıllardan beri, yollarının yapılmaması üzücüdür. Mahalle sakinleri yoğun toz olması nedenle yaz aylarında kapı ve pencerelerini açmakta zorlanıyor. Yapılan bu çalışmaların ardından artık bundan sonra vatandaşımız rahat bir nefes almış olacaklardır."

Son Güncelleme: 12.11.2016 19:57
Anahtar Kelimeler:
MuşYOL ÇALIŞMASI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.