31 Temmuz 2017 Pazartesi 13:25
O kahraman Benim Projesi Tanındı

 Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) "O Kahraman Benim" projesini tanıttı.

AFAD İl Müdürlüğü, AFAD gönüllüleri kazanmak amacıyla hazırlanan "O Kahraman Benim" projesinin tanıtımı için kentteki bir alışveriş merkezinde stant açtı.

Stantta projenin tanıtımı yapılarak AFAD gönüllüsü olmak isteyenlerden başvuruları alındı.

AFAD İl Müdürü Hakif Çerçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının AFAD gönülleri kazanarak, vatandaşlarda afet bilinci oluşturmak olduğunu söyledi.

Her hangi bir afet ve acil durumunda vatandaşların bilinçli hareket edebilmelerinin daha az can kaybının yaşanması açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Çerçi, şunları kaydetti:

"Ülkemiz deprem kuşağında yer almaktadır. Bu bakımdan olası afetler ve acil durumlarda o anlık şoku üzerimizden atıp bilinçli hareket edebilmemiz çok önemli. Bu bakımdan insanlarımızı bilinçlendirmek amacıyla zaman zaman etkinlikler düzenleyip, AFAD gönüllüsü olarak başvurusunu aldığımız gönüllülere eğitimler veriyoruz."

Son Güncelleme: 31.07.2017 13:28
Anahtar Kelimeler:
ElazığEtkinlikAFAD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.