10 Mayıs 2016 Salı 11:47
Öğrencilerin İlk Mektubu 'Mehmetçik'e'

Erzurum'da, okuma yazma öğrenen birinci sınıf öğrencileri, ilk yazdıkları mektubu İl Jandarma Komutanlığında görevli Mehmetçikler için kaleme aldı.

Merkez Yakutiye ilçesinde bulunan 125. Yıl İlkokulu 1-A sınıfında eğitim gören 32 öğrenci, okuma bayramında renkli kağıtlara yazdıkları mektupları Türk bayraklarıyla süsleyerek Mehmetçiklere ulaştırılması için postaya verdi.

İl Jandarma Komutanlığı, öğrencilerden gelen mektupları askerlere dağıttı. Çocukların kendileri için yazdıkları mektupları okuyan askerler, duygusal anlar yaşadı.

Öğrencilerin jestine karşılık, İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliğinde görevli bayan astsubaylar ile Yakutiye İlçe Jandarma Komutanlığı personeli 125. Yıl İlkokulu'nda bir araya geldi.

Kadın astsubaylar ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik'in okuma hediyesi olarak gönderdiği kırtasiye malzeme ve bazı hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Öğrencilerin İlk Mektubu

Öğrencilerin İlk Mektubu

Öğrencilerin İlk Mektubu

Öğrencilerin İlk Mektubu

Son Güncelleme: 12.05.2016 17:04
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmetçikMektup
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.