23 Şubat 2016 Salı 10:53
Okul Müdürlerine Seminer Verildi

 Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürlerine yönelik "Eğitimde Yeni Paradigmalar" konulu seminer verildi.

Okulun Konferans Salonunda düzenlenen seminerde konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Türkiye Adalet Akademisi Öğretim Üyesi Mehmet Baki Öztürk, okul müdürlüğü görevinin zor bir iş olduğunu belirterek, okul müdürlerinin gelinen çağda rutine değil, artık ufka bakması gerektiğini söyledi.

Gelinen süreçte talep ve beklentilerin arttığına değinen Öztürk, bakanlık olarak kendisine yetiştirmek isteyen, yeni ufuklara yelken açmak isteyen müdürler için yeni alanlar açtıklarını, eğitimin iki ana boyutu olarak kadim ve güncel konulara değindiklerini ifade etti.

Eğitimin paradigmasının artık değiştiğine, her yerde, herkese ve her zaman anlayışının doğduğundan söz eden Öztürk, eğitimin artık teknoloji ile entegrasyon halinde olduğunu söyledi.

Öztürk, konuşmasını, değerler eğitimi hakkında okul müdürlerine bilgiler aktararak sonlandırdı.

Seminere, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Vedat Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Okul Müdürlerine Seminer Verildi

Okul Müdürlerine Seminer Verildi

Son Güncelleme: 23.02.2016 12:09
Anahtar Kelimeler:
VanSeminerMEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.