27 Mart 2015 Cuma 15:29
Okullararası Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları

VAN (AA) - Okullararası Yıldızlar Basketbol grup müsabakaları Erciş ilçesinde yapılıyor.  

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanlığının 2104-2015 faaliyet programında yer alan Okullararası Yıldızlar Basketbol grup müsabakaları, Kışla Mahallesinde bulunan 12 Dev Adam Erciş Spor Salonu'nda başladı.

Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Şırnak, Muş, Siirt ve Van illerinin katıldığı grup müsabakaları, 24-27 Mart tarihlerinde gerçekleşecek 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan müsakabalar öncesinde konuşan Erciş Milli Eğitim Müdürü Mehmet İsmail Yüce, tüm sporculara başarı diledi.

Yüce, "Amacımız sağlıklı bir spor toplumu oluşturmak. Spor müsabakadan ibaret değildir. Sporun asıl amacı dostlukları pekiştirmek, yeni dostluklar oluşturmak, insanların ufkunu genişleterek dünyayı bu amaçla tanımaktır. İlçemize teşrif etmiş bütün takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir ise müsabakaların Erciş'te yapılıyor olmasının ilçede sporun alt yapısını yaygınlaştırmak ve gençleri spora teşvik etmek olduğunu belirterek, "İnşallah 3 gün sürecek müsabakaların centilmence ve spora yakışır bir şekilde oynanmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan ilk müsabakada Siirt Orgeneral Salih Omurtak Ortaokulu, Güroymak Ortaokulu'nu 71-44 yendi.

 

 

okullararasi-yildizlar-basketbol-grup-musabakalari.jpgokullararasi-yildizlar-basketbol-grup-musabakalari-001.jpgokullararasi-yildizlar-basketbol-grup-musabakalari-002.jpgokullararasi-yildizlar-basketbol-grup-musabakalari-003.jpg

Son Güncelleme: 27.03.2015 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.