09 Aralık 2015 Çarşamba 09:53
Okullararası Yüzme İl Birinciliği

Van'da düzenlenen Okullararası Yüzme İl Birinciliği Yarışması sonuçlandı.

2015-2016 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Yüzme İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen yarışma, 15 kategoride 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Sporcular, okullarını en iyi şekilde temsil edebilmek ve il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. 

Kategorilerinde rakiplerini yenerek şampiyon olan sporcular, gerçekleşecek bölge grup müsabakalarında Van’ı temsil etme hakkını elde etti.

Sporcuların ödül ve madalyaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Tesis Amiri Cevdet Totoş ve antrenörler tarafından verildi.

Küçük ve yıldız sporcuları gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan İnanç, "Sporcular antrenmanlarda gösterdikleri çabayı, fırsata dönüştürmeyi başardı. Onların daha iyi dereceler alarak grup yarışmalarında Van'ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Gösterdikleri ilgiden dolayı velilere, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 09.12.2015 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.