15 Nisan 2015 Çarşamba 16:04
Oltu'da resim sergisi

ERZURUM - Oltu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerince düzenlenen "O'nun (SAV) hayatından, hayatımıza yansıyanlar" resim sergisinin açılışı yapıldı.

Okul Müdürü İlhami Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, Hz Peygamber'in (SAV) hayatına bakıldığı zaman ilme, eğitime, ahlaki ve toplumsal değerlere çok büyük değer verdiğini gördüklerini söyledi.

Şahin, "Bizler de Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizden Efendimizin bu değerlerini kendi hayatlarına resmetmelerini istedik. Her öğrencimiz kendisine verilen bir hadisi fotoğrafa dönüştürerek sergimizi tamamladık. Öğrencilerimizin akademik bilincinin gelişmesinin öneminin farkındayız. Eğitimin nihai hedefi, erdemli, ahlaklı ve faziletli bireyler yetiştirerek topluma kazandırmaktır" dedi.

Programda daha sonra İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin serginin açılış kurdelesini kesti.

Son Güncelleme: 15.04.2015 16:05
Anahtar Kelimeler:
Resim SergisiOltuda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.