15 Mayıs 2017 Pazartesi 19:06
Oltu'da Yıl Sonu Sergisi

Oltu Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kurslarda kursiyerler tarafından yapılan yıl sonu karma sergisi açıldı.

Oltu Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerler tarafından el emeği hazırlanan serginin açılışını Oltu Kaymakamı Şenol Turan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Toprak yaptı.

Sergi programı, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından başladı.

Davetlilere sergiyi gezdiren kursiyerler, yaptıkları çalışmalar ve aldıkları eğitimler hakkında davetlilere bilgi verdi.

Programda konuşan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Tanırever, kurslara katılımın gönüllülük esasına dayandığını belirterek, "Halk Eğitimi Merkezleri artık biçki-nakış kurslarıyla anılan yerler olmaktan çıkmıştır. Merkezlerimiz her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezlerine dönüşmüştür." dedi.

Tanrıver, hayat boyu öğrenme merkezi olarak vatandaşların istediği kursları açmak için gayret ettiklerini, ifade ederek şöyle konuştu:

"Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, okul müdürlükleri, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı, İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü iş birliğinde 61 değişik alanda 179 kurs açtık. Bin 421'i kadın, bin 380'i erkek toplam 2 bin 801 kişiye eğitim verdik."

Son Güncelleme: 15.05.2017 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.