15 Aralık 2015 Salı 13:43
Oltu'dan Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti Oltu Gençlik Kolları, Oltu Birlik ve Beraberlik Vakfı öncülüğünde, Suriye'deki Bayırbucak bölgesinde savaş nedeniyle zor durumda bulunan Türkmenler için yardım kampanyası başlattı.

Gençlik kolları ve vakıfların ortak yaptığı açıklamada, yardım kampanyasının 28 Aralık'a devam edeceği belirtildi.

Kampanya kapsamında gıda ve acil yardım ve kışlık giyecek malzemelerinin de yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bir süredir Bayırbucak bölgesinde Türkmen kardeşlerimize uygulanan zulüm, artık daha da şiddetlenmiştir. Devletimizin, her türlü engelleme girişimlerine rağmen, uzun bir süredir bölgedeki Türkmenlere her türlü yardımı ulaştırmaktadır. Fakat artan şiddetli saldırılar nedeniyle binlerce Türkmen kardeşimiz barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu vesile ile bir nebze olsun bölgedeki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek, zor günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Bu kapsamda Oltu, Olur, Şenkaya, Narman gibi ilçelerimiz de kampanyaya katılabilecektir."

Son Güncelleme: 15.12.2015 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.