10 Mayıs 2016 Salı 11:47
Organ Nakli Uygulama Merkezine Araç Yardımı

Hayır sever iş adamı Sıtkı Alp, Erzurum Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Organ Nakli Uygulama Merkezinin hastalara daha hızlı ulaşabilmesi için araç yardımında bulundu.

Erzurum Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Organ Nakli Uygulama Merkezi toplantı salonunda anahtar teslimi öncesi Uygulama Merkezi Müdürü Gürkan Öztürk, merkezin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra burada konuşma yapan hayır sever iş adamı Alp, Türkiye'de eğitim ve sağlık sektörlerinin birbirini tamamlayan unsurlar olduğunu söyledi.

Alp, Atatürk Üniversitesine katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu belirterek, sağlık olmadan hiç bir şeyin olamayacağını ifade etti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak da Eğitim Araştırma Hastanesinin bölge hastanesi olması nedeniyle yurt içi ve yurt dışından bir çok hastanın geldiğini belirtti.

Bağış yapılan aracın iç donanım hazırlıkları için Trabzon'a gideceğini vurgulayan Koçak, "Araç burada özel olarak yapılarak organ naklinde daha konforlu bir hale getirilecek. Araç muhtaç olana hizmet edecek bir şey oldu. Hayır sever iş adamına yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sıtkı Alp, Uygulama Merkezi Müdürü Öztürk'e aracın anahtarını teslim etti.

Öztürk, yaptığı bu anlamlı yardımdan dolayı Alp'e plaket takdim etti.

 

Organ Nakli Uygulama Merkezine Araç Yardımı

Organ Nakli Uygulama Merkezine Araç Yardımı

Organ Nakli Uygulama Merkezine Araç Yardımı

Organ Nakli Uygulama Merkezine Araç Yardımı

Son Güncelleme: 12.05.2016 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.