04 Ocak 2017 Çarşamba 16:52
Ovakışla'da Öğrencilere Belediyeden Kışlık Yardımı

 Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla beldesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilere, belediye tarafından kışlık giysi yardımı yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme Ovakışla Belediyesi, düzenlediği organizasyonla beldedeki 5 okulda tespit edilen 106 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık kıyafet yardımı yaptı.

Okulları gezerek öğrencilerle tek tek ilgilenen ve hediye paketlerini veren Ovakışla Belediye Başkan Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Ovakışla Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışını beldemize yerleştireceğiz. Bu sosyal belediyecilik anlayışından yola çıkarak daima yoksulun, düşkünün yanında olacağız. Özellikle geleceğimiz, umudumuz olan çocuklarımızı hiç yalnız bırakmayacağız. Çocuklarımıza iyi sahip çıkmamız lazım. Beldemiz de kış ağır geçiyor. Bu nedenle bir de öğretmenlerimizin tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kışlık mont ve kıyafet yardımı yaptık. Çocuklarımız da çok mutlu oldu, biz de çok mutlu olduk."

Son Güncelleme: 04.01.2017 16:52
Anahtar Kelimeler:
Ahlat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.