21 Mayıs 2015 Perşembe 16:22
Özalp'te 'Liseler Arası Gençlik Koşusu' yapıldı

VAN  - Özalp Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Haftası dolayısıyla "Liseler Arası Gençlik Koşusu" düzenledi.

Koşuda, erkekler kategorisinde Sağmalı Çok Programlı Lisesi'nden Onur Alpdağtaş, kızlarda Ağabey Özbey Anadolu Lisesi'nden Yasemin Şahin birinci oldu.

Yarışmanın ardından Özalp Kaymakamlığı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreni, saygı duruşunda ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ardından dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı İsmail Çiçek ve 2. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay İsmail Dursun tarafından madalya ve hediyeleri verildi.

Törene, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Özalp'te

Özalp'te

Özalp'te

Son Güncelleme: 21.05.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.