09 Aralık 2015 Çarşamba 17:29
Palandöken'de renkli kayak sezonu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken'de kış sezonu, meşaleli kayak gösterisiyle açıldı.

Bir otel tarafından düzenlenen organizasyonda, atılan havai fişekler eşliğinde meşaleli kayak ve animatörlerin ateş gösterisi ilgi gördü.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 derece olmasına aldırış etmeyen davetliler, sporcuların pistten inerek gerçekleştirdiği gösteriyi beğeniyle izledi. Yurt içi ve yurt dışından gelen çok sayıda davetli, alkışlarla gösteri yapan sporcuları destekledi.

Gösterinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 2015-2016 kayak sezonunu resmen açtıklarını söyledi.

Pistlerin durumunu öğrenmek amacıyla hafta sonu test kayağı yaptığını hatırlatan Altıparmak, şöyle konuştu:

"Erzurum, turizmcilerimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah ülkemiz ve bölgemiz için bol kazançlı, bereketli, bol turistli bir sezon geçiririz. İnşallah hep beraber el ele birlik içerisinde güzel bir sezon geçireceğiz. Bu sezon bir eksikliğimiz var ise bunları belirleyip gidererek, diğer sezonlar için kendimize yeni dersler çıkaracağız. Erzurum'da suni kar yapılmayan hiçbir pistimiz kalmadı. Gondolumuz açık. Gece kayağı iki otelimizde yapılıyor. Bu da büyük bir hizmet oldu."

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise kış sezonun hayırlı olmasını dileyerek, "Gece de kayak yapmak şehrimizde mümkün. Tesislerimiz kayak için çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.12.2015 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.