18 Ağustos 2015 Salı 13:40
Pasinler Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.

Altıparmak, yaptığı açıklamada, ülkede ve bölgede oynanan oyunlara dikkati çekerek, vatandaşları bu oyunlara gelmemeleri konusunda uyardı.

Halkın huzur ve güvenliğinin tesisi konusunda güvenlik güçlerinin bölgede yoğun şekilde mücadele ettiğini belirten Altıparmak, şu ifadelere yer verdi:

"Pasinler'de yaşanan olay sonunda halkımız, devletinin yanında olduğunu herkese göstermiştir ancak daha sonra protesto amaçlı lastik yakıp, yol keserek, araç taşlama hiç de uygun davranışlar olmamıştır. Yaşanan olaylar bölgede görev yapan emniyet güçlerinin görev ve sorumluluğunu artırmıştır. Olaylarla hiçbir ilgisi olmayan vatandaşlarımızın da seyahat hakkına engel olmak, provokasyonlara açık, tam da bölücü terör örgütünün istediği olaylardır."

Son Güncelleme: 18.08.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.