29 Haziran 2015 Pazartesi 16:16
Pasinler Kaymakamlığından görme engelli vatandaşa ev

ERZURUM - Pasinler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, maddi durumu kötü olan görme engelli bir vatandaşa yeni ev yaptırdı.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada ile eşi Ayfer Ada, kısa süre önce Uzun ailesine teslim edilen evde aileyi ziyaret etti. Kaymakam Ada, aile reisi olan görme engelli Ayhan Uzun'un evinin çok eski ve harabe olduğunu anlatarak, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza başvurdu. Bizler de vakıf kaynaklarından kendisine içinde her ihtiyacını karşılayabileceği yeni bir ev yaptırarak ramazan ayında teslim ettik. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin" dedi. 

Ayhan Uzun ise "Allah devletimize milletimize, zeval vermesin. Kaymakam bey de sağ olsun bize ev yaptı. Allah ondan binlerce kez razı olsun" diye konuştu.

Pasinler Kaymakamlığından görme engelli vatandaşa ev

Son Güncelleme: 29.06.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.