07 Ağustos 2015 Cuma 18:13
Pasinler'de çevre düzenlemesi

Pasinler Belediyesi, mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, yaptığı açıklamada, sezonun başlamasıyla ilçede yol ve kaldırım çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Mahalleye dönüşen köylerde öncelikle altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirten Sertoğlu, "Altyapısını tamamladığımız köylerde ise üstyapı çalışmasına başlıyoruz. Merkez mahallelerimizde ise geçen yıldan kalan kaldırım çalışmalarına devam ediliyor. Yukarı mahallelerimizde ise geçen yıl altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarımızın yapımına başladık. İnşaat sezonu bitene kadar da çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.

Sertoğlu, Pasinler Kalesi çevresindeki mahallelerde kilitli parke taşı çalışmaları tamamlandığında turistlerin rahat bir şekilde ziyaret yapabileceklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 07.08.2015 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.