08 Nisan 2016 Cuma 11:38
Pasinlerde Uçurtma Şenliği

 Erzurum'un Pasinler ilçesinde, Kaymakam Ali Ada başkanlığında kurulan "Umut Çiçekleri Komisyonu" tarafından organize edilen uçurtma etkinliğine 140 öğrenci katıldı.

Ada, Pasinler stadyumunda düzenlenen uçurtma şenliğinde ilçedeki dezavantajlı çocuklar için kurulan "Umut Çiçekleri Komisyonu"nun çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Komisyon tarafından düzenlenen uçurtma şenliklerinde çocukların gönüllerince eğlenmelerini sağladıklarını belirten Ada, "İlçemizde dezavantajlı çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşamaları ve eğitimlerini devam ettirmeleri için komisyonumuz büyük bir gayretle onların yanında oluyor. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu Mavi Kar Taneleri projesi kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile komisyonumuz tarafından Polis Haftası nedeniyle düzenlenen ilkokullararasında puzzle yarışmasında da birinci olan sekiz öğrenciye bisiklet hediye ettik." dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2016 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.