17 Nisan 2015 Cuma 17:25
Pasinler'de yetim ve öksüzlerin ihtiyaçları karşılanacak

ERZURUM  - Vali Ahmet Altıparmak'ın öksüz ve yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı proje kapsamında, Pasinler'de toplantı düzenlendi.

Kaymakam Ali Ada başkanlığında, Pasinler Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonundaki toplantıya İlçe Müftüsü Ömer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Levent Aydın, öğretmen ve cami imam hatipleri katıldı.

Ada, öksüz ve yetimlerin tespiti için toplandıklarını ifade ederek, "Gerek din görevlileri gerekse de öğretmen arkadaşlarımız bu konuda bizlere yardımcı olacaktır. Herkesin bildiği gibi yetim ve öküz yavrularımız kendilerini tam ifade edemezler. Onun için sizlerden, bu öğrencilerimize yapacaklarımız konusunda bize yardımcı olmanızı ve sıkıntıları bildirmenizi istiyorum" dedi.

Pasinler'de yetim ve öksüzlerin ihtiyaçları karşılanacak

Son Güncelleme: 17.04.2015 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.