05 Eylül 2015 Cumartesi 15:17
polis merkezine silahlı saldırı

Tunceli'de dün polis merkezine teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırının ardından çıkan çatışmada yoldan geçtiği sırada vurularak ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılan 32 yaşındaki Ayten Günhan, yoğun bakım ünitesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Günhan'ın cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Dün, Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine bir grup terör örgütü mensubunca uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonrası çıkan çatışmada, polis memuru Murat Savaş Kale şehit olmuş, bir sivil ağır, bir sağlık görevlisi ile bir polis memuru hafif yaralanmıştı.

Teröristlerden birinin güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildiği çatışmada, bir terörist de ağır yaralı ele geçirilmişti. 

Son Güncelleme: 05.09.2015 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.