05 Haziran 2015 Cuma 19:07
Puanlı atletizmde kupalar sahiplerini buldu

ERZURUM - Erzurum'da gerçekleştirilen ve iki gün süren Okullararası Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ile Milli Eğitim müdürlüklerinin ev sahipliğinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından da desteklenen ve geleceğin yıldızlarının keşfedildiği Okullararası Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası 2 gün sürdü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tartan Atletizm Pistinde yapılan yarışlara 16 kadın, 16 erkek takımı olmak üzere 32 takım katıldı. 35 sporcunun da yarışlarda ferdi olarak mücadelesi etti.

Şampiyonanın ilk gününde kadınlar ve erkekler 100 metre yarışları, yüksek atlama, uzun atlama ve fırlatma topu yarışları yapılırken, ikinci günde de kadınlar yüksek atlama, erkekler 1000 metre, kadınlar 800 metre, erkekler uzun atlama, kadınlar 4x100 metre ve erkekler 4x100 metre yarışları yapıldı.

Yarışların sonunda branşlarında dereceye giren sporculara madalyaları ve illere de kupaları takdim edildi.

Son Güncelleme: 05.06.2015 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.