01 Mayıs 2015 Cuma 14:53
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Bursa'da:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen "Erzurum Kültür ve Dayanışma Günleri" etkinliğinin açılış törenine katıldı.

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'ndeki (BUTTİM) etkinlikte ilk olarak mehter takımı eşliğinde yürüyüş yapıldı. Yürüyüşün ardından Müezzinoğlu ve diğer protokol üyeleri için kısa süreli atlı cirit gösterisi sunuldu.

Törende konuşan Müezzinoğlu, Bursa ve Erzurum Büyükşehir Belediyelerinin, bu iller arasındaki dostluk ve kardeşlik köprüsünü daha güçlü hale getirmek için yoğun şekilde çalıştığını söyledi.

Bursa ile Erzurum arasında başlayan Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarının, beklenen ve hesaplanandan çok daha fazla büyük bir teveccüh gördüğünü vurgulayan Müezzinoğlu, "Yani uçak kapasiteleri hemen ikinci ayında artırılmak durumunda kaldı. Şimdi artık zorlamalar, uçuş ve gün sayılarını artırmak üzere. İnşallah en kısa zamanda Erzurum-Bursa arası uçuş gün sayılarını da artırmak üzere çalışmalar yapacağız. Yeter ki gönülden gönüle olan yolları fiziki olarak da artıralım, Palandöken ile Uludağ'ı daha güçlü kardeş kılalım" diye konuştu.

Müezzinoğlu, bu tür etkinliklerin Bursa ile Erzurum arasındaki kültürel, sportif ve ekonomik iş birliğini de artıracağını sözlerine ekledi.

Daha sonra açılışını gerçekleştirdiği etkinlikteki stantları gezen Müezzinoğlu, bir tezgahın başına geçip cağ döneri kesti. Müezzinoğlu'na, Erzurum'a özgü peynir ve diğer yiyeceklerden ikram edildi.

Törenin ardından Sümbüllü Bahçe Konağı Sosyal Tesisleri'ne geçen Müezzinoğlu, Sağlık-Sen yöneticileri ve bazı sağlık mensuplarıyla basına kapalı toplantı yaptı.

Son Güncelleme: 01.05.2015 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.