07 Ağustos 2015 Cuma 20:17
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Erzurum'da

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

Cuma namazını Ulu Cami'de kılan Müezzinoğlu, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve öteki yetkililerle bir restoranda yemek yedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Müezzinoğlu, burada şeref defterini imzaladıktan sonra Başkan Sekmen'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Müezzinoğlu, beraber siyaset yaptığı Sekmen'i, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Sekmen'in siyasi birikimi, enerjik duruşu, vizyonuyla Erzurum'a çok şey katacağını düşünüyorum" dedi.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine giden Müezzinoğlu, Hınıs ilçesinde devriye görevi sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan polis memurlarını ve polikliniklerdeki hastaları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini sundu.

Son Güncelleme: 07.08.2015 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.