10 Şubat 2017 Cuma 17:14
Sağlık Hizmetleri

 Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğü, ilçede verilen sağlık hizmetlerinin anlatıldığı toplantı düzenledi.

Erciş İlçe Sağlık Müdürü Vekili Ali Furkan Gümüş, Erciş İlçe Sağlık Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, geçen yılki çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Gümüş, yeni yılda özellikle Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’ın da desteği ile yapmayı planladıkları çalışmaları slayt gösterisi ile anlattı.

2017 itibari ile Çelebibağ'ındaki kültür merkezi binası ve Kocapınar Belediye binasını Erciş Belediye Başkanlığı'na tahsisinin yapılması hususunda talepte bulunduklarını belirten Gümüş, şöyle konuştu:

"En kısa sürede bu alanlarda sağlık tesisi yapılarak ilçe merkezinin dışındaki yerlerde sağlık alanında hizmet sunumu yapmayı planlıyoruz. İlçemizde son 2 yılda 2 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açılmıştır. Bu istasyonlar, toplamda 4 olup, 5 kara ambulansı ve 1 adet de 4x4 arazi ambulansı ile kesintisiz hizmet vermektedir. Söz konusu 112 son yıllarda gittikçe sistemsel bir hal almaktadır. Ayrıca, 5 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun faaliyete geçirilmesi için gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Yukarı Çınarlı-Gölağzı mahallelerinde ASM açılması projeler hazırlanmakta olup, Keklikova Mahallesi'nde ise ASM açılması için gerekli çalışmalar devam etmektedir."

Toplantıya, Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Metin Çelik ve 112 ASHİ sorumlusu Murat Köstekçi katıldı.

Sağlık Hizmetleri

Sağlık Hizmetleri

Sağlık Hizmetleri

Son Güncelleme: 10.02.2017 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.