11 Nisan 2016 Pazartesi 12:13
Şampiyon Güreşçi Memleketinde Coşkuyla Karşılandı

Bulgaristan'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda altın madalya kazanan milli sporcu Muhammet Nuri Kotanoğlu, memleketi Erzurum'da coşkuyla karşılandı.

Erzurum Havalimanı'nda davul ve zurna eşliğinde çiçeklerle karşılanan Muhammet Nuri Kotanoğlu'na, ailesi ve yakınları büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Milli sporcu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonaya hazırlık sürecinde emeği geçen antrenörlerine teşekkür ederek, "Gerçekten çok mutluyum. Ülkemizin bu zor günlerinde İstiklal Marşı'nı okutmayı Allah bize nasip etti. Bayrağımızı dalgalandırdık. Çok mutluyum." dedi.

Organizasyonda serbest stil 86 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçi Kadir Yazıcı da Erzurum'a döndü.

Kadir Yazıcı, elde ettikleri başarıdan dolayı gururlu olduklarını ifade ederek, "Özellikle aileme çok teşekkür ederim. Hocalarımız ve üzerimizde emeği olan herkes bize hakkını helal etsin. Devletimiz de milletimiz de var olsun." diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.04.2016 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.