13 Aralık 2016 Salı 19:42
Sarı-Kırmızılı ekibe meşaleli karşılama

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci hafta maçında yarın deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak Galatasaray, Erzincan'a geldi.

İstanbul'dan özel uçak ile kente gelen sarı-kırmızılı kafileyi, Erzincan Havalimanı'nda Anagold 24 Erzincanspor yöneticileri çiçeklerle karşıladı.

Sarı-kırmızılı kafilede, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Berk Ünsal, Semih Kaya, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney ve Birhan Vatansever yer aldı.

Taraftarlar sarı-kırmızılı takıma sevgi gösterilerinde bulunurken, havalimanı çıkışında meşaleler yaktı. Futbolcular, kendilerini karşılayan taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray kafilesi daha sonra otobüsle kentte konaklayacağı otele geçti.

Son Güncelleme: 13.12.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.