14 Kasım 2016 Pazartesi 16:10
Sarıkamış Şehir Stadyumu İçin Destek İstedi

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, tribünleri yapılmayan Sarıkamış Şehir Stadyumu için destek beklediklerini bildirdi.

Ucun, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitler diyarı turizm merkezi olan Kars ve bölgenin en önemli ilçesi olan Sarıkamış'a tribünsüz stadın yakışmadığını söyledi.

Yıllar sonra Kars'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden tek takımın Sarıkamış Belediyespor olduğunu belirten Ucun, ilçede bir futbol takımının toplumun bütün katmanlarını bir araya getirdiğini ve bunun birlik beraberliğe çok olumlu katkı sağladığını ifade etti.

Ucun, "Kaymakamımız, belediye başkanımız ve kulüp başkanımızın çok büyük fedakarlıklar yaptığını biliyoruz ancak bunlar yeterli değil. Şu anda grubunda namağlup ve lider oynayan takımımızın 3. Lige çıkmaması için hiçbir sebep yok. Bu konuda, Bakanımız Ahmet Arslan ve ilgili Gençlik Spor Bakanlığımızdan destek bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Sarıkamış Şehir Stadyumu İçin Destek İstedi

Sarıkamış Şehir Stadyumu İçin Destek İstedi

Sarıkamış Şehir Stadyumu İçin Destek İstedi

Son Güncelleme: 14.11.2016 16:10
Anahtar Kelimeler:
DestekKarsStadyum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.