18 Haziran 2017 Pazar 12:47
Sarıkamış'ta İftar Yemeği Verildi

 Sarıkamış Dostları Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Sarıkamış'ta iftar yemeği düzenledi.

Gurbetteki Sarıkamışlıların geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy ile Sarıkamış Dostları Grubu ile vatandaşlar katıldı.

Millet Bahçesi'nde düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Karaman, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en üst düzeyde olduğu mübarek ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karaman, "Gurbetteki Sarıkamışlıların memleketleriyle ilişkilerini kesmemeleri çok önemli. Doğup büyüdükleri bu şehitler diyarı topraklara her zaman sahip çıkıp, buranın gelişmesine, kalkınmasına daha çok katkı sağlayacaklarını umut ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Toksoy da "Sarıkamışlı olmak ayrıcalıktır. Tek amacımız şehitler diyarı ve turizm cenneti olan ilçemizin gelişmesi, doğuda bir yıldız gibi parlamasıdır. Gerek kaymakamlığımız gerekse belediye olarak gece gündüz çalışmalarımız, projelerimiz bu yöndedir. Kısa sürede bu hedefimize ulaşacağız." diye konuştu.

Mehmet Cengiz ise iftar etkinliğini 9 yıldır düzenlediklerini ve artık geleneksel hale getirdikleri iftar programlarında bir araya geldiklerini söyledi.

Cengiz, "İnşallah bu geleneksel iftar etkinliğimiz bundan sonra Sarıkamış'ta devam edecektir. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın inşallah." ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 18.06.2017 12:48
Anahtar Kelimeler:
Iftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.