28 Temmuz 2017 Cuma 11:51
Şehit Binbaşı Kulaksız Anıldı

Muş'un Malazgirt ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit düşen İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız için ilçede anma programı düzenlendi.

Malazgirt Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız ve tüm şehitler için dua okundu.

Saldırının yaşandığı yere karanfil bırakan Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, her yıl aynı yerde anma programı düzenlediklerini anımsatarak, Arslan Kulaksız'ı tüm fotoğraflarında ya çocuklarla, ya yaşlılarla, ya da askerleriyle gördüklerini söyledi.

"Aslan Binbaşımızın hizmetlerini, bu bölgedeki Kürt'ün, Türk'ün kardeşliğini çekemeyenler, hain bir pusuda Arslan Komutanımızı şehit ettiler" diyen Kırlı, şöyle devam etti:

"Bunlar ancak böyle hain pusularla askerimize ve polisimize saldırabilir. Bizim askerimizin, bizim polisimizin karşısına erkekçe çıkacak bir örgüt mensubu tanımıyoruz. Bunların her olayları ya tuzak ya suikast ya bombalama. Bizde belediye olarak bu şehadetini verdiği caddeyi yeniden onarıp Arslan Şehidimizin ismini vereceğiz. Malazgirt halkının komutanını unutmaması lazım. Biz Arslan Binbaşımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, anısını, ideallerini yaşatmak için mücadele edeceğiz." dedi.

Programa, Malazgirt Cumhuriyet Savcısı Özgür Özen, Garnizon Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, Şehit Aslan Kulaksız Fen Lisesi Müdürü Erdal Bozkurt, kamu kurumlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 28.07.2017 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.