21 Nisan 2015 Salı 14:30
Sekmen, taksicileri ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Palandöken Devlet Hastanesi yanında bulunan taksici esnafıyla bir araya geldi.

Sekmen'e, D-2 plakalı araçlar ve korsan taksiler konusunda şikayetlerini dile getiren esnaf, denetimlerin artırılmasını istedi.

Çevre illerden gelen midibüs ve dolmuşların şehir merkezinde usulsüz yolcu taşıdığını ileri süren esnaf, Sekmen'e taksi durakları ve şoför camiasına olan ilgisi dolayısıyla teşekkür etti.

Şehir ulaşımında aksayan sorunları asgari seviyeye indirmek için sürekli sahada olduğunu belirten Sekmen de, şunları ifade etti:

"Toplu taşıma, ulaşım ve trafik hizmetlerinde yaşanan sorunları en kısa sürede çözmek için ekibimle sürekli sahadayız. Taksici esnafının derdi benim derdimdir. Bu sektörde yer alan, evine ekmek götüren kardeşlerimin sorunları elbette var, yok değil. Bu problemleri el birliğiyle çözeceğiz. Taksici esnafı kamu yararına çalışan bir esnaf gurubudur. Tıpkı geçmişte olduğu gibi ahi evran kültürünün yaygınlaşmasıyla eminim ki sorun yumakları çözülecek, haksız rekabet de sona erecektir." 

Son Güncelleme: 21.04.2015 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.