17 Ağustos 2015 Pazartesi 10:41
Sekmen'den ERZİMDER' E teşekkür

ERZURUM  - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) tarafından Tarihi Mücellidi Konağı'nda düzenlenen programa katıldı.

Sekmen, Türkiyenin çeşitli şehirlerinden Erzurum'a gelen 45 öğretmenin hafızlıklarını güçlendirmek için 26 günden beri şehirde yaptıkları kampın önemine değindi.

Kendisi de İmam Hatip Lisesi mezunu olan Sekmen, her milletin kendisine ait temel değerlerinin bulunduğunu belirterek, imanlı ve bilinçli bir neslin yetişmesi için öğretmenlere önemli görev düştüğünü söyledi.

Programa Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı, İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ağırman, İl Müftü Vekili Celal Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, ERZİMDER Başkanı Cemil İlbaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sekmen'den ERZİMDER' E teşekkür

Sekmen'den ERZİMDER' E teşekkür

Son Güncelleme: 17.08.2015 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.