20 Haziran 2017 Salı 16:58
Semiha Yıldırım'dan Yetim Öğrencilere Şefkat Eli

 Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Tuncelili yetim öğrencilerin gönderdiği mektuba verdiği yanıtta, "Güzel ülkemin güzel evlatları, her zaman yanınızda olmak en büyük arzumdur. Geleceğimizi inşa edecek olan sizlersiniz. Bu yolda size destek olmaktan onur duyacağım." ifadelerini kullandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Tunceli Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören ve annesi olmayan engelli minikler, yaptıkları resimlerle duygu ve düşüncelerini aktardıkları mektupları Semiha Yıldırım'a gönderdi.

Hasan, Arzu ve Semra isimli öğrencilerin Anneler Günü dolayısıyla kaleme aldığı "Canım annem, sen benim her şeyimsin. Dünyalar güzeli annem, sen benim mutluluğum ve güneşimsin. Her zaman yanımda oldun. Beni hep korudun. Gülüşün her şeye bedel, sen benim vazgeçilmezimsin. Seni her şeyden çok seviyorum." yazılı mektup da Ankara'ya postalandı.

Emekli öğretmen olan ve gönüllü eğitim projelerine katılan Semiha Yıldırım, kendisine ulaşan mektubu ilgiyle okudu. Yıldırım, yetim öğrencilerin isteklerine kayıtsız kalmadı.

Öğrencilere çeşitli hediyeler de gönderen Semiha Yıldırım, mektuba şöyle yanıt verdi:

"Sevgili Hasan, Arzu ve Semra yavrularım, mektubunuzu büyük bir sevinçle okudum. Kıymetli Özel Umudumuz Rehabilitasyon Merkezi eğitmen ve çalışanları, gönderdiğiniz mektup beni çok mutlu etti. Yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. Sizlerin nezdinde oradaki tüm yavrularımızı sevgi ile kucaklıyorum. Güzel ülkemin güzel evlatları, her zaman yanınızda olmak en büyük arzumdur. Geleceğimizi inşa edecek olan sizlersiniz. Bu yolda size destek olmaktan onur duyacağım. Bu güzel yüreklerinizle her şeyi başaracağınıza gönülden inanıyorum. Küçük ellerinizden, güzel gözlerinizden öperim. Sizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun."

- Minikleri sevindiren hediyeler

Semiha Yıldırım'ın, kendisine mektup göndererek Anneler Günü'nü kutlayan engelli öğrencilere gönderdiği hediyeler Tunceli'ye ulaştı.

Hediyeler, Tunceli Valisi Osman Kaymak'ın eşi Emine Kaymak, Vali Yardımcısı Hasan Çiçek'in eşi Songül Çiçek ve ilgili kurum müdürlerince öğrencilere verildi. Öğrenciler, hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşadı.

- Çocuklara özel hassasiyet

Öte yandan Semiha Yıldırım'ın, Türkiye'nin dört bir yanından kendisine gönderilen onlarca mektubu tek tek okuduğu, özellikle çocuklardan ve öğrencilerden gelen mektupların kendisini çok mutlu ettiği öğrenildi.

Her kesimden gelen mektupları dikkatle inceleyen Yıldırım'ın, kaleme alınan duygu, düşünce ve taleplere kayıtsız kalmadığı belirtildi.

Semiha Yıldırım'ın, bir eğitimci ve anne olarak özellikle çocukların gönderdiği mektupları dikkatle okuduğu, onların sorunlarıyla tek tek ilgilendiği, tüm mektuplara kendisinin yanıt verdiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 20.06.2017 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.