30 Kasım 2016 Çarşamba 19:41
Sınava hazırlanan öğrenciler için kitap toplama kampanyası

Hozat'ta sınavlara hazırlanan öğrenciler için kitap kampanyası başlatıldı.

"Hozat Eğitim Gönüllüleri" adı altında bir araya gelen bir grup gönüllü öğretmenin, ilçede LYS, TEOG ve YGS sınavlarına girmeye hazırlanan öğrenciler için kitap toplama kampanyası başlattığı bildirildi.

Hozat Eğitim Gönüllüleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, öğrencilerin geleceklerini belirleyen bu kritik sınavlara daha güçlü hazırlanabilmeleri için böyle bir çalışma başlattıkları belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hozat Eğitim Gönüllüleri olarak 'Eğitim Gönüllülerimizden Biri Olun, Başarıya Giden Yolda Sizin de Payınız Olsun' sloganıyla başlattığımız çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimizi LYS, TEOG ve YGS sınavlarına en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda ilçedeki tüm öğrencilerimize yönelik sınıf düzeyinde deneme sınavları yapıyoruz. Ancak bu deneme sınavlarının dışında öğrencilerimizin kaynak kitaplara çok ihtiyacı var. Çoğu ailenin de bu kitapları karşılayacak gücü yok. Bizler de eğitim gönüllüleri olarak kitap kampanyası başlattık. LYS, TEOG ve YGS sınavlarına yönelik kitaplara ihtiyacımız var. Gönüllü vatandaşlarımızdan da bu konuda destek bekliyoruz."

Açıklamada gönderilmek istenen kitapların Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırılabileceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 30.11.2016 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.