09 Kasım 2016 Çarşamba 15:13
Taksiciler Derneğinden Örnek Davranış

Muş Taksiciler Derneği üyeleri, soğuk havaya rağmen görevlerini aksatmayarak kontrol noktalarında nöbet tutan güvenlik güçlerine sıcak çorba ikram etti.

Muş-Diyarbakır, Erzurum, Bingöl ve Bitlis karayolları üzerindeki kontrol noktalarında görev yapan polis memurlarıyla bir araya gelen takcisiciler, terörü lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bölgenin zorlu şartları ve soğuk havaya rağmen vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışan güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirten Muş Taksiciler Derneği Başkanı Erkan Kandemir, herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

- "Polis ve askerlerimizi yalnız bırakılmasın"

Polis ve askerlerin hiçbir zaman yalnız bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Kandemir, "Bu akşam memleketimizin soğuk havasında polis arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Onlara sıcak bir çorba ikramımız olsun istedik. Polis ve askerimizi hiç kimse yalnız bırakmasın, her zaman onlara destek olsun. Nasip olursa bütün polis arkadaşlarımızı gezeceğiz, bütün noktaları ziyaret edeceğiz. Muş halkı olarak her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek istedik." diye konuştu.

- "Terör saldırılarını lanetliyoruz"

Kandemir, vatanın bir çok yerinden gelerek bölgede görev yapan asker ve polislere minnettar olduklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

"Biz buradan bütün Türkiye'ye bir mesaj vermek istiyoruz. Menfur terör saldırılarını lanetliyoruz. Bunların hiçbir yere varamayacaklarını biz bütün Türkiye olarak inşallah kanıtlayacağız. Onların artık gidecek bir yerleri kalmayacak. Bizleri ayırmaya, ülkemizi bölmeye güçleri yetmeyecek. Allah'ın izniyle biz bütün saldırıları bertaraf ederek polis teşkilatımızın yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Bunu bütün herkes böyle bilsin."

- "Birliğimizi bozamayacaklar"

Taksiciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Celil Atmaca ise şehirlerin ortasında bomba patlatanların asla emellerine ulaşamayacaklarını kaydederek, "Herkes bunu iyi bilsin ki biz polisimizle, askerimizle beraberiz. Hiçbir zaman bu bombaları patlatanların emelleri yerine gelmeyecek. Allah'ın izni ile hep beraberiz. Bu ülkede birlik ve beraberliği bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek." dedi.

Görev başında olan güvenlik güçleri de, ikramlarından dolayı taksicilere teşekkür etti.

 

Taksiciler Derneğinden Örnek Davranış

Taksiciler Derneğinden Örnek Davranış

Taksiciler Derneğinden Örnek Davranış

Taksiciler Derneğinden Örnek Davranış

Taksiciler Derneğinden Örnek Davranış

Son Güncelleme: 12.11.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.