03 Şubat 2016 Çarşamba 14:43
'Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun' Projesi

 Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje Koordinasyon Ofisi tarafından sporcu ve antrenörlere malzeme desteği verildi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirdiği "Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun Projesi" ile amatör sporcu ve antrenörlere malzeme desteği sağlandı.

Proje kapsamında temin edilen malzemeler, Palandöken Spor Salonunda düzenlenen törenle teslim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, törende yaptığı konuşmada, Erzurum'un yaz ve kış sporlarında Türkiye'nin önemli merkezlerinden olduğunu söyledi.

Proje kapsamında sporculara malzeme desteği verdiklerini ifade eden Taşkesenligil, "Erzurum’un 47 bin lisanslı sporcusu var. 17 bin faal lisanslı sporcu sayısı ile Türkiye’nin önemli bir spor merkezi. Erzurum 100'e yakın spor tesisiyle yaz ve kış sporlarında Türkiye’nin önde gelen bir spor kentidir. 8 bini aşkın kış ve buz sporlarındaki sporcu sayısı ile de takdir toplamaktadır. Biz sporda lider bir kent olmak zorundayız" dedi.

Son Güncelleme: 03.02.2016 18:13
Anahtar Kelimeler:
DestekErzurumPROJESporcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.