25 Temmuz 2017 Salı 18:09
Tatvan'a 2 Yeni Camii Yapılacak

Tatvan Belediyesinin girişimleriyle ilçeye iki yeni cami yapılacak.

Tatvan Belediyesi tarafından İşletme Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni caminin inşaatını gezen Belediye Başkanı Fettah Aksoy, diğer cami için de yer tahsisinin yapıldığını söyledi.

İşletme Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni cami inşaatının 2 ayda tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Aksoy şunları söyledi:

"Asma katlı olan bu cami 200 kişi kapasiteli olacak. Çevre il ve ilçelerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu bölgede cami olmadığı için, caminin yapımına başladık. Tatvanlı kardeşlerimize hayırlı olsun. Ayrıca, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni bir cami inşası için yer tahsisi yapıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından hayırseverlerin desteğiyle orada yapılması planlanan caminin inşaatı da başlayacak."

Son Güncelleme: 25.07.2017 18:10
Anahtar Kelimeler:
BitlisTatvanCami Inşası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.